KRAJŠI POHOD Z DEŽNIKI V ROKI

v petek, 10. 11. 2023

zbirališče: parkirišče za gradom ob 8. uri

Ko človek več ne ve, kaj bi v tem nepredvidljivem vremenu, je padla odločitev, da vas vse pogumne pohodnike, ki vas dežnik v roki ne ovira (a le če ne bo premočno deževalo), povabimo, da se pridružite mentorici Vesni Bratina v petek na krajšem pohodu. Kot kažejo trenutne dolgoročne napovedi nam v tem mesecu lepa vremena ob petkih žal ne bodo naklonjena.

Zbrali se bomo na parkirišču za starim mlinom ob 8. uri. Pustimo se presenetiti in upajmo na srečo z vremenom … Smer pohoda naj bo presenečenje, morda bo izvedljivo le kaj krajšega v okolici, želja pa je, da prehodimo del Vertovčeve poti, ki je primerna za trenutne razmere in ni pretirano blatna in spolzka, bo pa nekaj asfalta. Morda pa nam uspe? V nasprotnem primeru upajmo, da nam uspe izpeljati krajši pohod v naslednjem tednu.

Kdor ima željo, pa se nam lahko pridruži na pohodič v torek s skupino Sprehodi. A naj vas opozorim, pot je krajša in hodili bomo v tempu sprehajalcev. Morda pa bo le vseeno nekaj za dušo in telo v prijetni družbi Mostovih prijateljev. Lepo vabljeni!

Za dodatne informacije lahko pokličete na društvo, sicer pa prijava na pohod ni potrebna. Prosimo vas le, da ste na zbirnem mestu ob dogovorjeni uri (ob 8.00).

Z udeležbo na pohodu se strinjam, da grem na lastno odgovornost. Pohod sodi v športno dejavnost v sklopu promocije pohodništva in zdravega načina življenja, za kar je društvo tudi registrirano.