SPREHOD: VIPAVSKI KRIŽ

v torek, 30. 1. 2024

zbirališče: parkirišče za gradom ob 8. uri

 

V torek je napovedan lep dan, zato ga izkoristimo za prvi sprehod v novem letu. Zbirno mesto je ob 8. uri za gradom oziroma, če je komu bližje, lahko tudi počaka na dogovorjenem mestu začetka pohoda na parkirišču na Cesti.

Tokrat se bomo odpeljali proti Cesti in že pred vasjo zavili levo za Vipavski Križ. Parkirali bomo na makadamskem parkirišču ob železniški progi. Sprehajalci gremo na pot po blagem klancu proti Vipavskemu Križu. Kraj si bomo ogledali, saj je tu vedno lepo, še posebno v božičnih praznikih. In čeprav smo božično okrašen Vipavski Križ zamudili zaradi slabega vremena, pa bomo jaslice, razstavljene po vasi, še lahko občudovali. Če le ne bo prehladno in bo skupinica v lepem številu, si bomo vzeli tudi čas, da se predihamo in naredimo par vaj za zdravje. Ker sta hoja in druženje s klepetom vedno prijetna, vas lepo vabim, da se nam pridružite.

Pot vam je večini poznana in sami veste, da ni naporna in njena dolžina primerna v počasnem tempu za vašo zmogljivost.

Vesna Bratina

Za dodatne informacije lahko pokličete na društvo, prijave na Sprehod pa niso potrebne.

Z udeležbo na Sprehodu se strinjam, da grem na lastno odgovornost. Sprehod sodi v športno dejavnost v sklopu promocije pohodništva in zdravega načina življenja, za kar je društvo tudi registrirano.