KRAJŠI POHOD: LOKAVEC-SV. URBAN

v petek, 15. 3. 2024

zbirališče: parkirišče za gradom ob 8. uri

V petek, 15. 3., se ob 8. uri zberemo na parkirišču za gradom. Ker je vreme zadnje čase zelo nepredvidljivo, za petek trenutno kaže le oblačno, bomo to izkoristili in se tokrat odpeljali do Lokavca. Parkirali bomo na parkirišču pri cerkvi sv. Lovrenca ter nadaljevali peš.

Šli bomo po klancu po požarni poti na plaz do cerkve sv. Urbana. Tu sledi krajši postanek za okrepčilo in počitek. Nato pa nadaljujemo po gozdni poti mimo osamljene kmetije do ceste, ki vodi skozi zaselek Paljki in mimo Jugoslavije, kjer nas kmalu čaka manjše presenečenje. Po tem pa le še nekaj malega asfalta do parkirišča.

Naj bo primerna obutev za hojo in dežnik v nahrbtniku, da preženemo dežne kaplje, če bo to potrebno, a upajmo, da bo le sreča na naši strani. Sicer se z dobro voljo vedno vse lepo izteče.

Za dodatne informacije lahko pokličete na društvo, sicer pa prijava na pohod ni potrebna. Prosimo vas le, da ste na zbirnem mestu ob dogovorjeni uri (ob 8.00).

Z udeležbo na pohodu se strinjam, da grem na lastno odgovornost. Pohod sodi v športno dejavnost v sklopu promocije pohodništva in zdravega načina življenja, za kar je društvo tudi registrirano.